Οινοτουρισμός! Ταξίδια οινικού περιεχομένου
Ακολουθώντας τα χνάρια του κρασιού...
Lefkas Trail Run 2018
Κυριακή, 4 Νοεμβρίου θα είμαστε στη Λευκάδα...

Γιατί Ελλάδα;  

6.000 νησιά, 16000 χλμ ακτογραμμής με 393 παραλίες να κερδίζουν και φέτος γαλάζιες σημαίες τοποθετώντας την Ελλάδα στην 2η θέση παγκοσμίως, 300 ημέρες ηλιοφάνειας και βέβαια αμέτρητοι αρχαιολογικοί χώροι.
Κατάλευκα χωριά με θέα το απέραντο γαλάζιο, φαράγγια ανάμεσα σε καταπράσινες βουνοπλαγιές, αξεπέραστες ακρογιαλιές, παραστάσεις σε αρχαία θέατρα, ανέμελοι περίπατοι σε παραδοσιακούς οικισμούς, ανεξάντλητη πολιτιστική παράδοση, πεντανόστιμα τοπικά προϊόντα...
Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα για να γνωρίσουμε τον ελληνικό πολιτισμό, για να απολαύσουμε την αρμονία των τοπίων της, για να ζήσουμε την ζεστασιά των ανθρώπων της, την ζωντάνια που τα πάντα εκπέμπουν.
Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα γιατί στην μικροσκοπική της έκταση χωρά όλη την ομορφιά του κόσμου.

Wonderhotels!

  • Ξενοδοχεία επιλεγμένα για τις εξαιρετικές εμπειρίες διαμονής που προσφέρουν!
  • Στα Wonderhotels θα αισθανθείτε φιλοξενούμενος και όχι πελάτης
  • Παίρνετε τη χαμηλότερη τιμή, απευθείας από τον ιδιοκτήτη
  • Χωρίς έξτρα χρεώσεις από εμάς
  • Συν το Wondergift, μόνο για σας 

Καλοκαίρι στην Ελλάδα  

Καλοκαίρι στην Ελλάδα, μια γιορτή που ξεκινά με τα πρώτα κεράσια της άνοιξης για να ολοκληρωθεί με τις γιορτές του τρύγου τον Σεπτέμβρη. Στο διάστημα αυτό τα λιμάνια κατάμεστα από ταξιδιώτες προς τα νησιά που αστράφτουν κάτω από τον λαμπερό ήλιο του καλοκαιριού.
...πλοίο, παραλία, έρωτας, ελευθερία, παιχνίδι, χωριάτικη σαλάτα, κέφι και χορός κάτω από τον έναστρο ουρανό...λέξεις να χαρακτηρίζουν την εποχή που έχει στην Ελλάδα την τιμητική της.
Το καλοκαίρι στην Ελλάδα είναι απλά συναρπαστικό.
Ταξιδιώτες όλων των ειδών, εξερευνητές με σακίδια, παραθεριστές σε κοσμικά θέρετρα, πεζοπόροι,  ιστιοπλόοι... όλοι συρρέουν να χαρούν τον τόπο που έχει ταυτιστεί με τον ήλιο, την θάλασσα και τον πολιτισμό. Εναλλακτική πρόταση για το καλοκαίρι η ενδοχώρα, που μπορεί να επιλέγεται από λιγότερους καλοκαιρινούς επισκέπτες ωστόσο είναι μια ιδανική εποχή για να νιώσει κανείς την αναζωογονητική επίδραση του βουνού.