Οινοτουρισμός! Ταξίδια οινικού περιεχομένου
Ακολουθώντας τα χνάρια του κρασιού...
6 πράγματα που ζεις και μαθαίνεις ταξιδεύοντας
μια οδός για τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής!...
7 Συμβουλές Εξοπλισμού Πεζοπορίας για τον Ερασιτέχνη Πεζοπόρο
Άνεση και ασφάλεια για ωραίες βόλτες στη φύση ...

Γιατί Ελλάδα;  

6.000 νησιά, 16000 χλμ ακτογραμμής με 393 παραλίες να κερδίζουν και φέτος γαλάζιες σημαίες τοποθετώντας την Ελλάδα στην 2η θέση παγκοσμίως, 300 ημέρες ηλιοφάνειας και βέβαια αμέτρητοι αρχαιολογικοί χώροι.
Κατάλευκα χωριά με θέα το απέραντο γαλάζιο, φαράγγια ανάμεσα σε καταπράσινες βουνοπλαγιές, αξεπέραστες ακρογιαλιές, παραστάσεις σε αρχαία θέατρα, ανέμελοι περίπατοι σε παραδοσιακούς οικισμούς, ανεξάντλητη πολιτιστική παράδοση, πεντανόστιμα τοπικά προϊόντα...
Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα για να γνωρίσουμε τον ελληνικό πολιτισμό, για να απολαύσουμε την αρμονία των τοπίων της, για να ζήσουμε την ζεστασιά των ανθρώπων της, την ζωντάνια που τα πάντα εκπέμπουν.
Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα γιατί στην μικροσκοπική της έκταση χωρά όλη την ομορφιά του κόσμου.

Wonderhotels!

  • Ξενοδοχεία επιλεγμένα για τις εξαιρετικές εμπειρίες διαμονής που προσφέρουν!
  • Στα Wonderhotels θα αισθανθείτε φιλοξενούμενος και όχι πελάτης
  • Παίρνετε τη χαμηλότερη τιμή, απευθείας από τον ιδιοκτήτη
  • Χωρίς έξτρα χρεώσεις από εμάς
  • Συν το Wondergift, μόνο για σας 

Φθινόπωρο στην Ελλάδα  

Η Ελλάδα φορά τα χρυσοπορτοκαλιά χρώματα του Φθινοπώρου. Όσοι έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα αυτή την εποχή απολαμβάνουν το “ούτε πολύ ζέστη ούτε κρύο” και την ανακηρύσσουν την καλύτερη εποχή για εξερεύνηση και χαλάρωση. Τα ξενοδοχεία και όσοι εργάζονται σε αυτά ηρεμούν, στις παραλίες το νερό είναι ακόμα σε καλή θερμοκρασία και οι σκιές αφθονούν, στα πλοία υπάρχουν εισιτήρια και το σημαντικότερο ο τρυγητής Σεπτέμβρης προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες για να γνωρίσετε την αμπελοοινική παράδοση. Στα βουνά ο ήλιος γλυκός επιτρέπει την πεζοπορία όλη την ημέρα, τα καζάνια με το τσίπουρο έχουν αρχίσει ήδη να βράζουν ενώ τα κάστανα αχνίζουν πάνω στη φωτιά στις ορεινές γιορτές. Το μικρό καλοκαίρι, όπως το αποκαλούν, γίνεται μια μεγάλη ευκαιρία για να γνωρίσετε λιγότερο γνωστά αλλά άκρως αυθεντικά πρόσωπα της Ελλάδας.